17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Wielrenner zwaargewond na aanrijding

©112-Zuidland

Simonshaven - Vanavond is rond half 8 een wielrenner aangereden op de Biertsedijk in Simonshaven op een kruising met een fietspad.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. In de voorruit van de auto zat een flinke deuk. De wielrenner is behandeld door ambulancepersoneel en is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing Verkeer van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

De bestuurder van de auto is aangehouden. Dit is standaard bij een ongeval waarbij er iemand zwaargewond raakt. Hij zal worden verhoord om erachter te komen wat er precies is gebeurd. Op het desbetreffende gedeelte van de Biertsedijk mag geen auto of motor rijden zonder ontheffing. 

error: Deze content is beveiligd