17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Mercedes brandend aangetroffen; politie doet onderzoek

©112-Zuidland

Geervliet - Vrijdagavond laat is er een auto brandend aangetroffen aan de Oud Hoenderhoeksedijk in de Bernisse (Geervliet).

Geervliet – Vrijdagavond laat is er een auto brandend aangetroffen aan de Oud Hoenderhoeksedijk in de Bernisse (Geervliet). Er kwamen meerdere meldingen binnen van de brand maar de locatie was niet precies duidelijk, en mogelijk waren het zelfs twee branden. Hierom zijn Heenvliet en Zwartewaal uitgerukt.

Al snel bleek dat het waarschijnlijk om brandstichting ging. Bij aankomst was de bestuurdersdeur open en de auto stond onder verdachte omstandigheden. Het kenteken is veiliggesteld en na wat gepuzzel kon deze gelezen worden.

De politie gaat dus uit van brandstichting. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

error: Deze content is beveiligd