18 april 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Gaslek ontstaan door werkzaamheden

©112-Zuidland

Abbenbroek - Aan de Oudelandsedijk is iets voor half 3 vanmiddag een gaslek ontstaan bij werkzaamheden. De brandweer werd opgeroepen.

Abbenbroek – Aan de Oudelandsedijk is iets voor half 3 vanmiddag een gaslek ontstaan bij werkzaamheden. De brandweer werd opgeroepen.

Werklieden waren bezig met het aanleggen van glasvezel toen ze plotseling gas roken. Vervolgens hebben zij 112 gebeld. De brandweer van Oudenhoorn en Zuidland waren al snel ter plaatse en zette de straat af. Ze hebben metingen verricht en constateerden dat er inderdaad een gaslek was. Met behulp van ducktape is het lek tijdelijk gedicht. De brandweer is ter plaatse gebleven totdat Stedin ter plaatse kwam en het lek definitief repareerde.

error: Deze content is beveiligd