23 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Vrouw (30) op straat overleden na steekpartij; dader (33) springt voor auto A15

©112-Zuidland

Abbenbroek - Rond half 10 vanmorgen heeft een steekpartij plaatsgevonden op de Schoolstraat in Abbenbroek. Hulpdiensten waren hiervoor massaal uitgerukt.

Bij de politie kwam een melding binnen dat er een steekpartij zou zijn geweest. Bij aankomst van de hulpdiensten lag er inderdaad midden op straat een zwaargewonde vrouw. Hulpdiensten hebben direct de reanimatie opgestart. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Samen met 3 ambulances hebben zij de vrouw behandeld, maar dit mocht helaas niet baten. De traumahelikopter kon daarna met spoed door naar de A15 voor een ongeval waar later bleek een zwaargewonde bij is gevallen. De politie heeft bevestigd dat de dader zich van het leven heeft proberen te beroven door van de Harterbrug af te springen. Hij kwam voor een Zwitserse auto terecht. De man is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.De weg bijft dicht tot 13:30 uur.

Voor de steekpartij vond er een ruzie plaats op straat. Volgens de politie ging het om een conflict in relationele sfeer. Het dochtertje van de vrouw wordt opgevangen. Voor het onderzoek heeft ook korte tijd een politiehelikopter boven het incident gevlogen om beelden te maken.

Inmiddels is bekend geworden dat de vrouw 30 jaar was en uit Abbenbroek kwam. De dader van 33 is door de politie in het ziekenhuis aangehouden. Het minderjarige meisje was in de woning en is opgevangen. Deze krijgt slachtofferhulp.

error: Deze content is beveiligd