19 mei 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Auto’s botsen op kruising

© 112-Zuidland

Op de kruising van de Eeweg en de Dorpsweg in Oudenhoorn heeft vanavond iets voor 9 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een auto is hierbij in de zijkant geraakt door een busje. De bijrijder van de auto had wat last waarvoor een ambulance ter plaatse kwam.

Oudenhoorn – Op de kruising van de Eeweg en de Dorpsweg in Oudenhoorn heeft vanavond iets voor 9 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een auto is hierbij in de zijkant geraakt door een busje. De bijrijder van de auto had wat last waarvoor een ambulance ter plaatse kwam.

Gelukkig bleek de lichamelijke schade al snel mee te vallen en hoefde meneer niet mee naar het ziekenhuis. De auto kwam er helaas slechter vanaf. Deze is door een berger meegenomen.

error: Deze content is beveiligd