17 juni 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Eenzijdig ongeval met brandweervoertuig

©112-Zuidland

Oudenhoorn - Vanmorgen vroeg rond kwart voor 6 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Ring met een brandweervoertuig. De hulpdiensten rukten massaal uit.

De bestuurder van het brandweervoertuig was onwel geworden en tot stilstand gekomen tegen een lantaarnpaal. Hij was zonder spoed onderweg naar een melding van een wateroverlast in Hellevoetsluis.

Zijn collega’s van de brandweer van Oudenhoorn waren al snel ter plaatse. Zij moesten een raam inslaan omdat de auto op slot zat. Een traumahelikopter was ook opgeroepen en landde op een grasveldje naast het ongeval. Zij hebben samen met de ambulance de nodige zorg geleverd. De man kon zelfstandig uitstappen en op de brancard gaan liggen. Hij is voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Hierdoor is de weg van de Dorpsweg naar de Ring tijdelijk dicht. Het busverkeer, lijn 106, is door het ongeval tijdelijk gestremd. Zij rijden tijdelijk een andere route.

error: Deze content is beveiligd