13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Automobilist doorgereden na heftige aanrijding; vrouw van 53 overleden

©112-Zuidland

Oudenhoorn - Vanavond heeft rond half 11 een ongeval plaatsgevonden op de Dorpsweg in Oudenhoorn. Hierbij raakte een vrouw zwaargewond.

In de berm aan de Dorpsweg mochten auto’s staan vanwege de Tractor Pulling in Oudenhoorn. Een vrouw en man liepen rond half 11 terug naar hun auto die aan de Dorpsweg stond. Inmiddels waren veel auto’s die hier geparkeerd hadden al weg en liepen de 2 in het donker. Een auto heeft de vrouw door nog onbekende oorzaak geschept waardoor zij door de lucht vloog en in de sloot belandde. Omstanders hadden de vrouw al snel uit de sloot en zijn de reanimatie gestart. De toegesnelde hulpdiensten hebben deze overgenomen. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De auto die de vrouw heeft aangereden is weggereden.

De vrouw is in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek en heeft inmiddels een Burgernet uitgegeven omdat zij de auto zoeken die de vrouw heeft aangereden.

Vanmorgen is bekend geworden dat de vrouw van 53 is overleden.

Update 13:30: Inmiddels is een man van 33 uit Oudenhoorn aangehouden. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie. De politie zal hem verhoren.

error: Deze content is beveiligd