1 maart 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Motorrijder (28) overleden bij aanrijding met auto

© 112-Zuidland

Oudenhoorn - Iets voor 3 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de kruising van de Dorpsweg en Voorweg. De motorrijder is nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten.

Oudenhoorn – Iets voor 3 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de kruising van de Dorpsweg en Voorweg. De motorrijder is nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten.

De motorrijder klapte tegen de zijkant van een auto aan waarna deze hard op de grond terecht kwam. Omstanders belden direct de hulpdiensten en startten met reanimatie. De brandweer en politie waren al snel ter plaatse welke de reanimatie konden overnemen. De oudere bestuurder van de auto is door de politie opgevangen.

Na enige tijd kwamen ook de ambulances en traumahelikopter ter plaatse. De hulpdiensten hebben gevochten voor het leven van de man maar dit mocht helaas niet meer baten. Na 40 minuten reanimatie werd deze gestaakt.

De politie is een onderzoek gestart. Hierdoor zal de weg nog enige tijd dicht blijven.

Update: De overleden man was 28 jaar oud en kwam uit Capelle aan den IJssel. De bestuurder van de auto is mee naar het politiebureau voor verhoor.

error: Deze content is beveiligd