13 juli 2024

112-Zuidland

Al het 112-nieuws uit Zuidland eo

Politie doet groot onderzoek; kerk opengesteld voor mensen die willen praten

©112-Zuidland

Abbenbroek - Na de vreselijke gebeurtenissen is de politie momenteel bezig met een groot onderzoek.

In de altijd rustige Schoolstraat vond vanmorgen rond half 10 een drama plaats. Een ruzie tussen een vrouw en haar ex-man liep uit tot een steekpartij. De man, volgens de politie ingeschreven in België, vluchtte met piepende banden en sprong even later van het Hartelkruis af en werd vervolgens aangereden door een Zwitserse auto. De hulpdiensten hebben er alles aan gedaan om de vrouw te redden, maar tevergeefs. De man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Wij hebben hier verder nog niks van gehoord. De dochter van de vrouw is opgevangen.

Vanmiddag heerst er weer rust in de straat, een rare stilte hing in de straat. De buurt is duidelijk aangeslagen terwijl de politie inmiddels onderzoek doet. Het onderzoek vindt plaats in de woning en bij het levenloze lichaam waar nu een tent overheen staat. Dit is nu belangrijk: om alles vast te leggen. Dit kan bij het proces doorslaggevend zijn.

Voor mensen die getuigen zijn geweest of gewoon over het incident willen praten is de dorpskerk in Abbenbroek opengesteld. De predikant is aanwezig en ook mensen van slachtofferhulp. Schroom niet om even binnen te lopen, iedereen is welkom.

Kerkplein 11 Abbenbroek

error: Deze content is beveiligd